Specalist

Ron Vierhout

E-mail

ron.vierhout@yellowant.nl

Telefoon

0620299742

Als onderneming wil je graag blijven groeien, maar soms gebeurt het dat de resultaten achterblijven bij je ambities. Dit kan gebeuren doordat er een gebrek aan tijd is of door gebrek aan getalenteerde marketeers. Met de consultant van YellowAnt Marketing krijg je direct hulp op locatie bij de vraagstukken die op dat moment spelen en hij helpt je direct om eventuele problemen op te lossen of bij te springen, mocht dit nodig zijn.

YellowAnt Marketing kan je helpen bij alle aspecten die komen kijken bij online marketing. Of dit nu is bij SEO, social media, betaalde campagnes of conversie optimalisatie, YellowAnt Marketing helpt je op locatie om je doelen te realiseren.

Wil je meer weten over de mogelijkheden die YellowAnt marketing biedt? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

SEO consultant

Hoge posities in zoekmachines krijg je niet zomaar, er zijn vele factoren die bepalen of jij of één van je concurrenten in de top staan. Techniek, content en reputatie spelen een grote rol in dit proces. Door een goede strategie te ontwikkelen, en deze op de juiste manier te implementeren met interessante content voor je bezoekers en een perfect ingerichte website, kom je al een heel eind om die topposities te bemachtigen en te behouden.

SEO consultant >

“Ron van YellowAnt Marketing heeft de website van pasithea gebouwd naar onze wensen.

Geheel in de stijl en uiterlijk zoals wij het voor ogen hadden heeft YellowAnt Marketing onze website gebouwd. Zo zie je maar dat naast marketing hij ook het bouwen van website onder de knie heeft.

Joost den Boer
Mede-oprichter, mede-eigenaar bij Pasithea
pasithea.nl

Online marketing consultant

Online goed vindbaar zijn met je website, klanten aan je binden en nieuwe kansen benutten om te laten zien wie je bent en hoe jij je onderscheidt van jouw concurrenten. Dat is ook voor jouw bedrijf belangrijk. Heb je niet de tijd of de kennis en kunde om dit zelf te realiseren? Schakel dan een Online marketing consultant in van YellowAnt Marketing.

Een consultant van YellowAnt Marketing weet als geen ander hoe jouw online aanwezigheid en vindbaarheid bijdraagt aan het succes van jouw onderneming.

Online marketing consultant >

Usability (UX) consultant

Usability zegt het eigenlijk al, hoe makkelijk is je website te gebruiken voor bezoekers?

Lopen ze niet vast op een pagina en is het menu bijvoorbeeld wel duidelijk? Is er goed nagedacht over vervolgstappen die een bezoeker maakt en zijn deze stappen ook makkelijk te bereiken via de pagina’s waar dat zou moeten gebeuren?

Usability (UX) consultant >

YellowAnt Marketing biedt u:

  •   Inzicht - Hoe sta je er nu voor, en waar liggen de kansen
  •   Helderheid - Door duidelijke communicatie en goede structuur weet je precies wat je kunt verwachten
  •   Doelgerichtheid - Door duidelijke doelen te stellen weet je waarvoor je het doet.
  •   Kostenbesparing - Door alle kennis van YellowAnt Marketing in te zetten bespaar je uiteindelijk onnodige kosten
  •   Kennisdeling - Met de samenwerking met YellowAnt marketing heb je niet alleen een goede sparringpartner, maar leer je direct ook waarom en hoe wat gedaan wordt.

Kom in contact

Altijd geheel vrijblijvend