Specalist

Ron Vierhout

E-mail

ron.vierhout@yellowant.nl

Telefoon

0620299742

Hoge posities in zoekmachines krijg je niet zomaar, er zijn vele factoren die bepalen of jij of één van je concurrenten in de top staan. Techniek, content en reputatie spelen een grote rol in dit proces. Door een goede strategie te ontwikkelen, en deze op de juiste manier te implementeren met interessante content voor je bezoekers en een perfect ingerichte website, kom je al een heel eind om die topposities te bemachtigen en te behouden.

Je onderneming heeft een website en haalt al redelijk wat bezoekers via de zoekmachines. Toch heb je het gevoel dat het allemaal niet veel progressie maakt. Of je ziet je rankings steeds verder zakken, maar kan niet achterhalen hoe dit komt. Herkenbaar? Dan kan YellowAnt Marketing SEO consultant wellicht helpen om de juiste stappen te nemen om je zoekmachine optimalisatie te verbeteren.

SEO is meer dan de vindbaarheid te verbeteren

Je wilt meer klanten aan je binden, groeien met je onderneming, maar als je alleen focust op een betere vindbaarheid van je website dan ga je deze doelen niet bereiken. SEO zorgt er ook voor dat je waardevolle inzichten krijgt en biedt je de mogelijkheid om nieuwe kansen te pakken die je anders misschien niet had gevonden. Maar ook de bereikbaarheid van je website zal onder de loep genomen worden. Is alles technisch in orde, staat alles goed zodat de zoekmachines je website kunnen vinden en goed indexeren? Kunnen andere websites je content waarderen en makkelijk delen? Ook dit zijn onderdelen die onder SEO vallen.

Als je een SEO consultant van YellowAnt Marketing inhuurt dan kijkt deze onder andere naar:

 • De huidige posities en nieuwe kansen om posities op te behalen (zoekwoorden).
 • Of je website gebruiksvriendelijk en technisch in orde is en of deze voldoet aan de richtlijnen van de zoekmachines
 • Of de content aansluit aan bij de behoefte van de bezoekers/klanten
 • Nieuwe mogelijkheden om de reputatie van je website te verbeteren

Ron van YellowAnt marketing heeft EBLO geholpen bij het opzetten van een duidelijke online marketing strategie waarbij 6 verschillende website terug zijn gebracht naar één overkoepelende website.

Hierbij heeft de uitgewerkte SEO strategie ons enorm geholpen om de focus goed te bewaken en behaalde resultaten uit het verleden te behouden.

Roos Boers
Online project manager bij
EBLO

Een SEO consultant van YellowAnt Marketing

Een SEO consultant van YellowAnt Marketing kijkt goed naar de branche waar je inzit, welke doelgroep voor jou interessant is en kijkt naar wat de toekomstplannen zijn.

Daarnaast is het belangrijk om te weten welke andere activiteiten je online doet zoals:

 • Gebruik je al alle mogelijke data die er is?
 • Zet je Adwords in?
 • Ben je actief op social media?

Dit alles om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van je onderneming en samen met jou te kijken hoe we je onderneming verder kunnen laten groeien en welke nieuwe mogelijkheden er zijn om via de zoekmachines meer bezoekers te genereren die ook converteren.

Zoek je dus naar een SEO consultant die een SEO strategie kan afstemmen op jouw bedrijf en activiteiten die daarbij horen en direct ook de kennis binnen het bedrijf op gebied van SEO kan verbeteren? Dan helpt een SEO consultant van YellowAnt Marketing je graag.

YellowAnt Marketing biedt u:

 •   Inzicht - Hoe sta je er nu voor, en waar liggen de kansen
 •   Helderheid - Door duidelijke communicatie en goede structuur weet je precies wat je kunt verwachten
 •   Doelgerichtheid - Door duidelijke doelen te stellen weet je waarvoor je het doet.
 •   Kostenbesparing - Door alle kennis van YellowAnt Marketing in te zetten bespaar je uiteindelijk onnodige kosten
 •   Kennisdeling - Met de samenwerking met YellowAnt marketing heb je niet alleen een goede sparringpartner, maar leer je direct ook waarom en hoe wat gedaan wordt.

Kom in contact

Altijd geheel vrijblijvend