Specalist

Ron Vierhout

E-mail

ron.vierhout@yellowant.nl

Telefoon

0620299742

Usability zegt het eigenlijk al, hoe makkelijk is je website te gebruiken voor bezoekers?

Lopen ze niet vast op een pagina en is het menu bijvoorbeeld wel duidelijk? Is er goed nagedacht over vervolgstappen die een bezoeker maakt en zijn deze stappen ook makkelijk te bereiken via de pagina’s waar dat zou moeten gebeuren?

Vaak is er goed nagedacht over het ontwerp en de huisstijl van je website, en wordt er ook nog rekening gehouden met waar welke informatie moet komen. Nadat je website is gebouwd en online staat, komen er steeds nieuwe pagina’s en functies bij. Maar toch, je hebt het gevoel, of ziet in de data,  dat de bezoekers niet lang op de pagina’s zijn of maar een enkele pagina bezoeken en weer weggaan. Of nog erger, ze zitten extreem lang op je website maar doen uiteindelijk niet wat je hoopt, er is geen “contactmoment” geweest en bezoekers vertrekken weer zonder dat je website ze heeft geboden waar ze naar op zoek waren. Wil je hier verandering in brengen? Dan kan een Usability consultant van YellowAnt Marketing je helpen.

Ron van YellowAnt marketing heeft EBLO geholpen bij het opzetten van een duidelijke online marketing strategie waarbij 6 verschillende website terug zijn gebracht naar één overkoepelende website.

Hierbij heeft de uitgewerkte SEO strategie ons enorm geholpen om de focus goed te bewaken en behaalde resultaten uit het verleden te behouden.

Roos Boers
Online project manager bij
EBLO

Dit is waar een Usability (UX) consultant van YellowAnt Marketing naar kijkt: hij onderzoekt welke functies er op een website zijn, waar deze staan en hoe ze met elkaar verbonden zijn. Hij kijkt naar verbeterpunten en of alles wel logisch is en voldoet aan de verwachtingen van een bezoeker. Zodat de bezoeker makkelijk, snel en duidelijk zijn doel kan bereiken.

Door een YellowAnt Marketing consultant in te huren om de UX van je website na te lopen kom je er achter welke verbeterpunten er mogelijk zijn om de ervaring van een bezoeker zo optimaal mogelijk te maken. Er wordt goed gekeken of de informatie op de website ook goed vindbaar is voor de bezoeker en of alles werkt zoals het zou moeten. Het doel is uiteindelijk om de bezoeker zo min mogelijk (denk)werk te laten verrichten om zijn doel te bereiken.

Wil je meer weten over hoe een Usability consultant van YellowAnt Marketing te werk gaat? Neem dan geheel vrijblijvend contact op en we plannen een afspraak in om alles eens door te nemen.

YellowAnt Marketing biedt u:

  •   Inzicht - Hoe sta je er nu voor, en waar liggen de kansen
  •   Helderheid - Door duidelijke communicatie en goede structuur weet je precies wat je kunt verwachten
  •   Doelgerichtheid - Door duidelijke doelen te stellen weet je waarvoor je het doet.
  •   Kostenbesparing - Door alle kennis van YellowAnt Marketing in te zetten bespaar je uiteindelijk onnodige kosten
  •   Kennisdeling - Met de samenwerking met YellowAnt marketing heb je niet alleen een goede sparringpartner, maar leer je direct ook waarom en hoe wat gedaan wordt.

Kom in contact

Altijd geheel vrijblijvend