Specalist

Ron Vierhout

E-mail

ron.vierhout@yellowant.nl

Telefoon

0620299742

Met online marketing heb je als onderneming veel meer mogelijkheden om je doelgroep te bereiken dan pak hem beet 10 jaar geleden. Van organisch tot betaald, je wilt als onderneming een zo breed mogelijk bereik creëren en daarmee meer omzet genereren. De vraag is alleen, hoe begin je? Waar liggen je kansen op het gebied van online marketing en wat heeft mijn bedrijf al wel goed gedaan? YellowAnt Marketing helpt je daarbij. We kijken eerst naar hoe je er voor staat en of je alle data hebt die nodig is om een goede strategie uit te zetten. Mocht dit niet het geval zijn dan zullen we dit verbeteren en concrete doelen gaan bepalen. Hierop zetten we dan een strategie uit waarmee je de doelen kunt behalen. Dit kan zijn over alle kanalen, maar je kan er ook voor kiezen om bijvoorbeeld alleen SEO of Branding op te pakken. Iedere situatie is anders en bij iedere situatie kan YellowAnt Marketing je helpen je doelen te verwezenlijken.

SEO strategie

Als je een website hebt, dan wil je ook graag bezoek op je website en omzet genereren. Veel bezoekers zullen naar je website komen via een zoekmachine zoals Google. Om deze bezoekers te bereiken is een SEO strategie erg belangrijk. Een SEO strategie helpt je bij het behalen van een goede organische positie op geselecteerd zoektermen binnen bijvoorbeeld Google, geeft je inzicht in welke zoektermen belangrijk zijn binnen jouw branche en geeft je duidelijkheid in welke content er geschreven dient te worden.

SEO strategie >

Ron van YellowAnt marketing heeft EBLO geholpen bij het opzetten van een duidelijke online marketing strategie waarbij 6 verschillende website terug zijn gebracht naar één overkoepelende website.

Hierbij heeft de uitgewerkte SEO strategie ons enorm geholpen om de focus goed te bewaken en behaalde resultaten uit het verleden te behouden.

Roos Boers
Online project manager bij
EBLO

Marketing strategie

Nederland is koploper als het gaat om het aantal mensen dat toegang heeft tot het internet (CBS: 98%). Online marketing helpt je bij het bereiken van deze mensen.

Met online marketing probeer je een zo groot mogelijk bereik te creëren om je diensten of producten te promoten. Met een online marketing strategie krijg je goed inzichtelijk welke mogelijkheden er zijn en hoe en wanneer je deze mogelijkheden het beste in kan zetten.

Door alle mogelijkheden van online marketing in een strategie te combineren zorg je er

Marketing strategie >

Branding strategie

Je hebt een bedrijf, je bestaat al wat langer maar toch, je hebt niet het idee dat je doelgroep je al kent. Of ben je net begonnen en wil je een vliegende start maken en iedereen die er toe doet laten weten dat je onderneming bestaat? Dan kan een branding strategie je onderneming helpen om je goed op de kaart te zetten en in contact te komen met de doelgroep.

Bij een online branding strategie wordt gekeken naar je merk en hoe deze beter bij je doelgroep bekend gemaakt kan worden op een positieve manier. Er wordt een plan de campagne gemaakt waarmee je zelf aan de slag kunt gaan, of die je door YellowAnt Marketing kan laten uitvoeren.

Branding strategie >

Conversie optimalisatie

Je haalt al veel verkeer naar je website maar je hebt het gevoel dat er nog niet genoeg omzet wordt gegenereerd met het aantal bezoekers dat je hebt. Je wilt meer leads of orders binnenhalen of de orderwaarde van een gemiddelde bestelling verhogen of je vraagt je af waarom bezoekers op het laatste moment toch nog afhaken bij de contactpagina of het offerteformulier. Dan kan een conversie optimalisatie je helpen!

Conversie optimalisatie >

De laatste blogs van YellowAnt Marketing

YellowAnt Marketing biedt u:

  •   Inzicht - Hoe sta je er nu voor, en waar liggen de kansen
  •   Helderheid - Door duidelijke communicatie en goede structuur weet je precies wat je kunt verwachten
  •   Doelgerichtheid - Door duidelijke doelen te stellen weet je waarvoor je het doet.
  •   Kostenbesparing - Door alle kennis van YellowAnt Marketing in te zetten bespaar je uiteindelijk onnodige kosten
  •   Kennisdeling - Met de samenwerking met YellowAnt marketing heb je niet alleen een goede sparringpartner, maar leer je direct ook waarom en hoe wat gedaan wordt.

Kom in contact

Altijd geheel vrijblijvend