Specalist

Ron Vierhout

E-mail

ron.vierhout@yellowant.nl

Telefoon

0620299742

Je hebt een bedrijf, je bestaat al wat langer maar toch, je hebt niet het idee dat je doelgroep je al kent. Of ben je net begonnen en wil je een vliegende start maken en iedereen die er toe doet laten weten dat je onderneming bestaat? Dan kan een branding strategie je onderneming helpen om je goed op de kaart te zetten en in contact te komen met de doelgroep.

Bij een online branding strategie wordt gekeken naar je merk en hoe deze beter bij je doelgroep bekend gemaakt kan worden op een positieve manier. Er wordt een plan de campagne gemaakt waarmee je zelf aan de slag kunt gaan, of die je door YellowAnt Marketing kan laten uitvoeren.

Wat is branding?

Branding is een een naam, term, logo, symbol, onderwerp of een combinatie hiervan die als doel heeft om een identiteit te geven aan je goederen, diensten, bedrijf of organisatie om zo herkenning te creëren bij de doelgroep

Wat is een branding strategie?

Een branding strategie brengt acties in kaart die er op gericht zijn om je merk anders te positioneren in de markt, waarmee de doelgroep zich wil en kan identificeren.

YellowAnt Marketing helpt jou bij het ontwikkelen van een online branding strategie, met de focus op het online beter zichtbaar maken van je merk.

“Ron van YellowAnt Marketing heeft de website van pasithea gebouwd naar onze wensen.

Geheel in de stijl en uiterlijk zoals wij het voor ogen hadden heeft YellowAnt Marketing onze website gebouwd. Zo zie je maar dat naast marketing hij ook het bouwen van website onder de knie heeft.

Joost den Boer
Mede-oprichter, mede-eigenaar bij Pasithea
pasithea.nl

Hoe gaat een online branding strategie in zijn werk?

Bij een online branding strategie zijn er drie fases. De analyse, identiteitsbepaling en uitvoerende fase. In deze fases zitten verschillende stappen waarmee inzichtelijk wordt gemaakt welke strategie het beste bij je onderneming past. YellowAnt Marketing legt de focus puur op het online gedeelte van je branding strategie en helpt je zo een betere online bekendheid te generen.

YellowAnt Marketing helpt je bij een online branding strategie

Als je op zoekt bent naar hulp bij online branding strategie dan helpt YellowAnt Marketing je graag verder. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om een afspraak in te plannen. Dan nemen we graag met je door wat we voor jou kunnen betekenen en hoe we je onderneming beter bekend kunnen maken bij je doelgroep.

YellowAnt Marketing biedt u:

  •   Inzicht - Hoe sta je er nu voor, en waar liggen de kansen
  •   Helderheid - Door duidelijke communicatie en goede structuur weet je precies wat je kunt verwachten
  •   Doelgerichtheid - Door duidelijke doelen te stellen weet je waarvoor je het doet.
  •   Kostenbesparing - Door alle kennis van YellowAnt Marketing in te zetten bespaar je uiteindelijk onnodige kosten
  •   Kennisdeling - Met de samenwerking met YellowAnt marketing heb je niet alleen een goede sparringpartner, maar leer je direct ook waarom en hoe wat gedaan wordt.

Kom in contact

Altijd geheel vrijblijvend